USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині через куріння господаря ледве не згорів житловий будинок

11 Травня 2021 13:34
10 травня волинські рятувальники ліквідували 4 пожежі, що трапилися у житловому секторі та на відкритих територіях.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Волинській області.

Зокрема, об 11:40 рятувальники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешова, а також працівники місцевої пожежної команди села Дубечне, ліквідували пожежу господарчої будівлі в с. Великий Курінь на території Любешівської громади. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Об 11:24 надійшло повідомлення про пожежу в цегляному гаражі, що в місті Ківерці Луцького району. На гасіння пожежі прибули рятувальники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Волинській області, які об 11:36 локалізували пожежу, а в 11:39 остаточно приборкали її. За попередніми даними, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.

О 16:52 у селі Залісся Сошичненської сільської ради Камінь-Каширського району загорівся дерев’яний житловий будинок. Працівники 8-ї ДПРЧ ГУ ДСНС України у Волинській області та місцевої пожежної команди із села Сошичне ліквідували пожежу о 18:02. Вогонь встиг знищити 35м2 даху житлового будинку, 45м2 стін, речі домашнього вжитку, дерев’яний навіс. Ймовірною причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем власника будинку під час куріння.

О 16:03 в селі Залюття Дубечненської ОТГ Ковельського району виникло загорання сухої трави та самосіву на площі 1,5 га, яке ліквідували працівники 16-ї ДПРЧ ГУДСНС України у Волинській області та місцевої пожежної команди селища Дубечне. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus