USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

На Волині через падіння дерева більша частина міста – без води

19 Лютого 2022 16:04
19 лютого через сильні пориви вітру сталася аварія на одній із свердловин управління водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал», що неподалік міста.

Про це інформує «Гаряча лінія» Ковельського міського голови, передає Ковель media.

Велике дерево впало на лінію електромереж, яка подавала напругу до свердловини, і пошкодило її, що призвело до зупинки роботи обладнання водоканалу.

У Камінь-Каширському районі потужний вітер повалив дерево на будинок, повідомляють в Інстаграм-спільноті volynblog.

Інцидент трапився у селі Залісся Камінь-Каширського району в суботу, 19 лютого. Дерево дуже пошкодило будівлю.
Біля села Воєгоща Камінь-Каширського району дерево впало на дорогу та перекрило рух.Сьогодні об 11:40 рятувальники ДПРЧ -8 м. Камінь-Каширський розрізали дерево, що впало через сильний вітер поблизу села Нуйно, повідомляє пресслужба ГУДСНС у Волинькій області.

До аварійно-рятувальних робіт залучались 4 чоловіки особового складу.
За інформацією обласного гідрометеоцентру, до кінця доби 19 лютого на Волині прогнозують сильні пориви вітру, через що в області оголосили штормове попередження, яке відповідає «помаранчевому» рівню небезпеки.

За даними синоптиків наразі в області дме вітер північно-західного напрямку, який подекуди сягає 25-30 метрів за секунду.

Попри пориви вітру в області зберігається хмарна з проясненнями погода. Температура у більшості районів вдень – 4-9°C тепла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus