USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині через слизьку дорогу перекинулася снігоприбиральна машина

21 Січня 2022 14:30
На трасі Ковель-Луцьк унаслідок негоди перекинулася снігоприбиральна машина.

Про це йдеться в ТСН.

На трасі Ковель-Луцьк машина, яка посипала дорогу, перекинулася. Як пишуть у соцмережах, автопригода сталася у селі Воля Любитівська. Піщано-сольова суміш розсипалася дорогою, нині там ускладнений рух.Зараз на вулиці вітряно, але вже не мете. Тоді як вчора звечора в області добряче хурделило. А через велике коливання температури – сніг підтанув, а потім замерз. І дороги, поки їх взялися посипати, перетворилися на суцільну ковзанку.

Так, у Ковелі через негоду зіштовхнулися дві вантажівки. На щастя, обійшлося без постраждалих.Штормове попередження синоптики оголосили і на завтра. Тож водіїв закликають бути обережними на дорозі.

Як ми писали, на Волині у сніговий замет втрапив мікроавтобус – водій з’їхав у кювет. Звідти його витягали рятувальники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ойой Показати IP 21 Січня 2022 15:21
Як таке може бути, людоньки, а звідки то, коли ж таке було щоб зимою сніг випав, а? А взагалі то мене цікавить питання чому в Польщі поливають дорогу перед снігом, а в нас не посипають чи поливають навіть якщо щось станеться? Може настав час з Європи не тільки одне г*вно брати, а й щось хороше, хоч іноді? Я так відчуваю що скоро такі випадки стануть повсякденними, адже ні в кого немає відповідальності і природа тут ні до чого. Я ще зранку подивився уточнений прогноз погоди на вечір, а чому ж інші не можуть цього зробити? А в Луцьку що? Согодні вранці на Чорновола після зупинки зміг перейти стоячи з 1 на 4 навіть не відчувши що колеса буксують. Во стан доріг!
Водій Показати IP 21 Січня 2022 15:30
Дороги треба посипати перед ковзанкою і снігом, тоді б, можливо, не перевернувся. В деяких країнах, спочатку посипає машина, а потім падає сніг.
Реально Показати IP 21 Січня 2022 16:59
Перекинувся, бо там є "острівок безпеки". Ось він його і об'їжджав. Не врахував ожеледь, занесло. Ось результат....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus