USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині чоловік вдарив жінку, бо та сміялася

4 Травня 2021 22:51
На Волині п’яний чоловік вдарив жінку по голові, бо подумав, що вони з подругою насміхаються з нього. Ратнівський районний суд покарав хулігана умовно на два роки.

Як встановили під час суду, злочин трапився 20 лютого. Чоловік підбіг до жінки та в присутності її подруги без причини завдав удару кулаком по голові. Відзначимо, щоб обвинувачений має вищу юридичну освіту.

У суді він розповів, що будучи п’яним, вдарив потерпілу кулаком по голові, оскільки вона стояла з подругою та сміялася. Він подумав, що насміхалися з нього, тому підійшов до них з’ясувати причину сміху. З його слів, він не отримав відповіді, натомість почув нецензурну лайку в його сторону, а тому штовхнув потерпілу в лице, від чого вона впала. Обвинувачений зазначив, що не був знайомий із потерпілою.

Жінка ж розповіла, що в той день близько 22 години вони з подругою вийшли з бару «Пивна точка» на вулиці Квітневій в смт Ратне. На вулиці вони розмовляли, і в цей момент до них підбіг п’яний обвинувачений та вдарив її по голові. Вона впала на коліна, а чоловік також наніс удар її подрузі, яка встигла його відштовхнути. Він впав, а вони втекли.

Відтак суд призначив чоловіку покарання у виді двох років обмеження волі, змінивши його на умовне.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 4 Травня 2021 23:05
б*дло-алкаш...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus