USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині чоловік загинув під час розпилювання деревини

22 Лютого 2021 16:02
У селі Літогоща Рожищенського району трапився нещасний випадок: чоловік загинув під час розпилювання деревини.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі ГУНП у Волинській області, трагедія сталась 21 лютого близько 16 години.

Під час розпилювання деревини 47-річний чоловік впав під пилку та отримав травми несумісні із життям.

Тіло направили на судово-медичну експертизу. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 з приміткою «Нещасний випадок».

Наголошують, що чоловік не був працівником підприємства, а лише з дозволу керівника виконував для себе певну роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 22 Лютого 2021 16:39
При Совєтській власті на всіх підприємствах в штаті були працівники охорони і безпеки праці. Ось тоді я пам'ятаю при "ЧП" на підприємстві інспектор з охорони і безпеки праці то хоч проводив якісь розслідування, встановлював винність чи невинність, як самого працівника, що допустив нещасний випадок. Інспектор з ОіБП, виявляв чи був працівник тверезий чи ні та встановлював причетність до нещасного випадку на підприємстві самого керівника, головного інженера, механіка, і т.д. цього підприємства та за висновком експертизи і результатами розслідування причин отримання працівником травми, тоді могли покарати і самого керівника підприємства інших причетних до трагедії. А зараз на підприємствах "срач і бардак", працівники вже з самого ранку робочого дня працюють нетверезі та ще працюють з електропилама, сокирами, а керівникам даних підприємств до одного місця, що там робить той працівник.
Бубен до 123 Показати IP 22 Лютого 2021 17:35
Зазвичай винний буде жертва нещасного випадку. А керiвнику полегшать гаманець на n - ну суму.
Володимир Показати IP 22 Лютого 2021 16:55
До останнього абзацу публікації. Якщо власник танка дозволив сторонній особі використати танк на власний розсуд, внаслідок чого загинули люди, хто буде відповідати? Ото ж.
Ага до Володимир Показати IP 22 Лютого 2021 20:36
Написали б простіше - працівник був неоформланий, як і більшість на фірмі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus