USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині чоловік зґвалтував жінку, якій щойно зробили операцію

1 Жовтня 2021 17:36
Поблизу одного з сіл Локачинського району Волинської області чоловік зґвалтував дівчину, якій тільки-но зробили гінекологічну операцію. Через це його засудили до 3 років та 8 місяців позбавлення волі.

Про це йдеться у рішенні Локачинського районного суду Волинської області, пише ТСН.

Потерпіла на судовому засіданні розповіла, що у день зґвалтування їй зробили гінекологічну операцію. Повернувшись додому, вона випила знеболювальне та стежкою пішла у сусіднє село до бабусі. У безлюдному місці її зустрів нападник, який поцікавився, де перебуває її чоловік. Жінка відповіла, що за кордоном. Тоді він запросив її випити пиво, проте жінка відмовилась. Після цього чоловік напав на неї та чіплявся, але потерпіла вирвалась та спробувала втекти, проте впала. І ґвалтівник знову на неї напав. Тоді жінка згадала про свого чоловіка. На деякий час агресор заспокоївся. Проте дорогою в село він вкотре напав на неї.

«Під час статевого акту вона кричала, казала, щоб він не робив цього, що в неї є дитина, чоловік, що сьогодні вона робила гінекологічну операцію, однак обвинувачений не зважав, закривав її рот рукою, погрожував», – йдеться у рішенні суду.

Після насильства жінка пообіцяла, що якщо агресор її відпустить, то вона нікому не розкаже про напад. Проте прийшовши у село жінка звернулась до поліції. Під час слідства нападник їй погрожував та пропонував гроші, щоб вона відмовилась від своїх слів.

Підозрюваний свою вину визнав частково, заявивши, що був нетверезий, а статевий акт відбувся нібито із згоди потерпілої, бо «вона його боялась».

Чоловіка суд визнав винним та засудив до 3 років та 8 місяців позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Любі свині Показати IP 1 Жовтня 2021 17:58
На одного півня ( когута ) стало більше....
Одег Показати IP 1 Жовтня 2021 18:51
Тепер він 8 років буде по іншу сторону барикади
Ольга до Одег Показати IP 1 Жовтня 2021 23:26
Звідки 8 років взялося у Вас?
Висновок Показати IP 1 Жовтня 2021 19:14
На зону цього Мальвіну.
Олександр Показати IP 2 Жовтня 2021 17:28
Може це помилка в тексті? За згвалтування лише 3 (три) роки та 8 місяців (навіть з врахуванням закону Савченко), щось дуже гуманно.
ABC до Олександр Показати IP 3 Жовтня 2021 03:09
Закон Савченко вже давно скасували.
Анонім Показати IP 19 Січня 2022 16:38
Його так і не посадили... Сидить в сізо апелюється
Цікаво Показати IP 23 Липня 2022 02:17
Цікаво сидить чи ні, падлюка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus