USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині – другий випадок лептоспірозу

14 Серпня 2019 07:40
38-річного волинянина під час сільськогосподарських робіт вкусив щур. У чоловіка - мешканця Горохівського району, діагностували небезпечну хворобу – лептоспіроз.

Про це повідомляє Волинський лабораторний центр МОЗ України.

Так, у чоловіка через 3 дні після укусу з’явились головні болі, м’язеві болі в ногах, загальна слабкість, підвищення температури тіла до 39 С. Однак за медичною допомогою хворий не звертався, протягом тижня лікувався вдома самостійно. Оскільки стан здоров’я не покращувався, його госпіталізували в обласну інфекційну лікарню, де і встановили діагноз лептоспіроз.

Епідеміологічне розслідування цього випадку триває.

Довідково: лептоспіроз – небезпечне інфекційне захворювання, спричинене бактерією Leptospira. Хвороба може призвести до ураження нирок, ураження печінки, менінгіту (запалення мембрани навколо головного і спинного мозку) чи навіть смерті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Укушений Супрунихою Показати IP 14 Серпня 2019 09:00
Майже щоденно масові отруєння, бо СЕС ліквідовано. Населення стало вдвічі менше з часів незалежності. Особливо за останні 5 років. Доктор - смерть свою роботу виконує на відмінно.
мдя до Укушений Супрунихою Показати IP 14 Серпня 2019 10:06
а ще - більше вужів і інших тварин винищувати треба... з року в рік недолугі люди. забави ради, або ще з якихось відомих тільки їм причин радісно їх шматують :( Потім ще й в соц. мережах вихваляються....ну а потім неприховано дивуються, чого це щурів побільшало?
Анонім Показати IP 14 Серпня 2019 10:27
В якому столітті ми живемо?З таким розвитком чума повернеться
Народна прокуратура Показати IP 14 Серпня 2019 10:58
Зате у нас молоді й талановиті реформатори, які ніколи й ніде раніше на працювали. Населення ж після революції обіцяло потерпіти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus