USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині двоє зловмисників викрали BMW

14 Січня 2022 16:21
Учора, 13 січня, ввечері до поліції із заявою звернувся 31-річний житель селища Колки. Чоловік повідомив, що у нього викрали автомобіль BMW 525, який знаходився поблизу будинку, повідомили у поліції Волині.

Транспортний засіб затримали співробітники сектору реагування патрульної поліції на автодорозі поблизу села Ситниця.

Викрадачами виявилися двоє жителів Луцького району, 31 та 24 роки. Щоб запустити двигун автівки, зловмисники втрутились в роботу електронної системи легковика та зламали замок запалювання.
Їх затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У затриманих вилучили два газових балончики, два кастети та предмет, схожий на пістолет.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п'яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Січня 2022 17:39
Нащо їм був потрібен той брухт?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus