USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині інспектор ДСНС брав хабарі пальним: суд призначив штраф

2 Жовтня 2021 18:07
На Волині суд оштрафував інспектора Володимир-Волинського міськрайонного відділу УДСНС за те, що той брав хабарі за неперешкоджання діяльності дизельних пунктів.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області.

Як ідеться у вироку, 1 червня 2018 року під час рейдового обстеження автозаправних пунктів та дизельних пунктів інспектор Володимир-Волинського міськрайонного відділу Управління Державної служби надзвичайних ситуацій України провів огляд контейнерного блока, який орендує громадянин. Будь-яких документів інспектор не складав, однак повідомив орендарю, що йому потрібно з’явитися до міського відділу УДСНС для обговорення питання стосовно функціонування дизельного блока.

У своєму службовому кабінеті 3 липня інспектор повідомив орендарю, що для безперешкодного функціонування його контейнера, де знаходяться нафтопродукти, та за те, щоб займатися господарською діяльністю по відпуску пального, він повинен за кожен місяць надавати йому неправомірну вигоду – 100 літрів пального або ж гроші на відповідну суму.

У липні та серпні інспектор двічі отримав від орендаря по десять талонів мережі АЗС «Окко» на дизельне пальне номіналом по десять літрів кожен. А в жовтні хабарник отримав від орендаря шість тисяч гривень хабара.

У суді інспектор ДСНС повністю визнав свою вину у вищевказаних епізодах, тож суд не досліджував доказів.

Врахувавши всі обставини, суд призначив хабарнику покарання у виді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 тисяч гривень. Також на два роки його позбавили права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
І Показати IP 2 Жовтня 2021 19:51
ще до зарплати йому добавте з контрабанди(попередня стаття)!
Вася Показати IP 2 Жовтня 2021 21:54
Лукашенко в долi.
Нема на то ради ! Показати IP 3 Жовтня 2021 09:06
Смішні ви, як мале пиво ! Такий формат роботи ДСНС із верху до низу ! Підніміть матеріали попередніх років ... . Вони скоро то офіційно впишуть у своє відомче Положення про свою службу !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus