USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині в лікарні, яку виключили з переліку ковідних, продовжують лікувати пацієнтів із COVID-19

9 Червня 2021 15:15
На Волині у лікарні, яку виключили із переліку закладів, що надають допомогу хворим на COVID-19, продовжують перебувати пацієнти.

Про це стало відомо 9 червня під час брифінгу в ОДА із протидії COVID-19 та вакцинальної кампанії.

Як проінформувала заступниця голови Волинської ОДА Людмила Тимощук, на Волині епідемічна ситуація із рівня захворюваності на COVID-19 дещо покращилася. Станом на 9 червня на коронавірусну інфекцію захворіло 42 волинян.

З її слів, станом на вчора із COVID-19 госпіталізували 12 мешканців області. Загалом на стаціонарному лікуванні із коронавірусною інфекцією знаходяться 370 волинян.

У зв’язку зі спадом рівня захворюваності з переліку медичних установ, які надають допомогу хворим на COVID-19, станом на сьогодні виключили тимчасовий ковідний госпіталь на базі пологового будинку, Луцьку центральну районну лікарню та Нововолинську ЦМЛ, однак, зі слів спікерки, у закладі все ще продовжують лікувати пацієнтів.

«Попри те, що Нововолинську ЦМЛ виключили з переліку ковідних лікарень, там все ще доліковуються пацієнти, тому кількість ліжок для хворих на COVID-19 у цій медичній установі зменшили лише на 26, тоді як на території області загалом – на 165 ліжкомісць для лікування коронавірусних хворих», - зазначила посадовиця.

Також вона додала, що станом на 9 червня 10 волинян перебували на ШВЛ. Із них дві особи померло.

Нагадаємо, минулої доби в області зареєстрували 42 випадки захворюваності на COVID-19. Усього одужали 59 293 особи (за останню добу – 217). Летальні випадки – 1 173 (за останню добу – 2: м. Луцьк – 1, Ковельський район – 1). Методом ПЛР всього обстежено 247 159 осіб, за минулу добу – 472 особи.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікаво Показати IP 9 Червня 2021 16:26
От цікаво, наявність КОВІДу визначається тільки наказами МОЗ чи він все-таки передається якимось шляхом? Якщо наказами тоді все добре, але якщо передається то хтось готує нову епідемію, без неї ніяк?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus