USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині люди перекрили дорогу лісовозам

22 Березня 2018 18:10
Через те, що навколишня місцина багата на лісові ресурси, завантажені деревиною лісовози ДП “Любомльський лісгосп” частенько розбивають дороги. Останньою ж краплею у чаші терпіння став той факт, що вантажівка, яка приїхала за деревиною, розвертаючись у центрі села Мосир, понищила огорожу неподалік сільського хреста-оберега, інформує Кордон.

Можливо, конфлікту й не було б, якби водій фури, що належить одній з фірм-клієнтів “Любомльського лісгоспу”, замість накивати п’ятами, вибачився б перед людьми і пообіцяв полагодити паркан.

Претензії довелося вислуховувати головному лісничому ДП “Любомльський лісгосп” Василю Романюку. Люди, насамперед, вимагали негайно полагодити огорожу, на що представник лісгоспу відповів, що все буде відремонтовано вже наступного дня.

Тим часом, у прес-службі Волинського лісгоспу заявляють,
що вантажівка, яка пошкодила паркан, належить приватному підприємцю, а не Любомльському лісгоспу. Кажуть, зазначаємо, що із представниками громади було досягнуто компромісу і в питанні ремонту доріг.


Йшлося і про перевантажування деревини просто на узбіччі дороги, хоча для цього у лісівників є спеціально визначені місця. У відповідь Василь Романюк визнав, що й справді перевантаження іноді роблять на узбіччі, якомога ближче до місця рубки, але це для того, щоб не розбивати головної дороги, перевозячи лісопродукцію до перевантажувальних пунктів.

Звучали й численні нарікання на те, що автомобілі з деревиною постійно руйнують дорогу, й не останню роль у цьому відіграє те, що лісу, на думку громади, стали вивозити значно більше. До речі, торік за кошти Вишнівської ОТГ було відремонтовано частину шляху від автотраси Піща — Верба — Павлівка до села Ладинь, втім сьогодні від ремонту немає й сліду. І це при тому, що останнім часом ще тримається морозна погода, а що буде, коли потепліє і розтане сніг, страшно уявити…

Саме тому громада вимагала від лісівників активніше допомагати в утриманні дороги, адже їхній транспорт руйнує її найбільше. Представник лісгоспу своєю чергою пообіцяв дослухатися до вимог громади, зазначивши, зокрема, що ремонт розпочнуть, щойно розтане сніг і добре підсохне.

Наостанок активісти зауважили, що коли лісівники не дотримають слова, вони знову перекриють дорогу і на цей раз людей буде значно більше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ник Показати IP 22 Березня 2018 18:19
те грабили. эти пришли еще больше грабят..так лес на любомльщине еще уничтожали с 39 по 41 года.
ух до ник Показати IP 22 Березня 2018 19:56
имеешь ввиду советские асвабадители?
тт Показати IP 22 Березня 2018 19:35
ФАШИСТИ ВИВОЗИЛИ ЧОРНОЗЕМ. А ЦЯ ВЛАДА ЗНИЩИТЬ ЛЕГЕНІ. Я ДУМАЮ ЩО БУДУТЬ ВОНИ В ГРОБАХ ПЕРЕВЕРТАТИСЬ ВІД ПРОКЛЬОНІВ СВОІХ НАЩАДКІВ.
Васьо Показати IP 22 Березня 2018 22:11
Руки рубати цим злодіям
микола Показати IP 23 Березня 2018 08:58
ну що ви зараз перекриваэте дороги а як почне танути тоді покажіть а ще більше покажіть як квартірка з своєю світою по семінарах катається та всім розказує які хороші керовники ним призначены як вони хвацько нищать не лише дороги в селах бо ж по лісу вони їх понароблюють щоб рештки лісу вивезти а в селах створять знаєте що при школі лісове лісництво та посадять аж дві туйки і каменюку поставолять що то воно і є. А самі роботяги в лісгоспах вже почали потроху драпати на заробітки саньок не каже ж на пресу що мільйони з рахунків лісгоспів ідуть то на шацьк то на воротнів щоб прикрити те що собі землянку там поставив то ще на підтримку лісгоспів які вже носом землю від боргів риють при цьому роботяги з тих лісгоспів де вельможні директори віддають ці гроші своїм людям фіг дають гарантовані та зароблені їхніми горбами премії та надбавки а ще в кожному лісгоспі знову зявились свій кровосісі у вигляді підприємця на наданні послуг.деякі навіть родичів підключили по квоті санька їм тепер благодять перевірки ж заборонені от і семлю під ногами вже не чують чекають коли на них грім гряне пацани скоро все зміниться залиште щось де вам ж*пу заховати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus