USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині, наводячи лад на цвинтарі, понищили могили

5 Квітня 2020 15:10
Побиті пам’ятники, перевернуті хрести. У селі Грем’яче, що у Ківерцівському районі, на місцевому кладовищі понищили могили.

Кілька десятків пам’ятників фактично викорчували. Деякі з них – з тріщинами. А кам’яні хрести навіть розвалені надвоє, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Нині на кладовище з’їжджаються родичі похованих тут людей, аби прибрати могили перед Великоднем. Проте на цвинтарі їх чекає неприємне видовище.

Як виявилося, цей жахливий вандалізм трапився під час зрізування дерев.

Облаштувати місце останнього спочинку вирішила Грем’яченська сільська рада. Обрізували дерева місцеві люди. Дехто з них не бачить нічого страшного у поруйнованих могилах.

Рішення про те, щоб повалити дерева на кладовищі, ухвалив виконавчий комітет сільської ради. Є відповідні документи.

Як пояснила сільська голова Наталія Мельник, хрести та пам’ятники познімали, щоб вони не заважали працювати техніці. Мовляв, за кілька днів наслідки вандалізму виправлять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ірина Показати IP 5 Квітня 2020 17:03
А володимир маць куди дивився? гужвій??
факт Показати IP 5 Квітня 2020 18:02
Полішуки спочатку "обмили",а потім взялись за справу.І результат на лице.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus