USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині не вдалося продати майно шахти-боржника

9 Серпня 2018 12:48
Кошти від реалізації майна Нововолинської шахти №1 планували використати для погашення заборгованості з виплати зарплати, однак торги не відбулися.

Про це стало відомо під час прес-конференції, присвяченій підсумкам роботи державної виконавчої служби Волині за липень 9 серпня у Луцьку.

Одним з найбільших боржників з виплати заробітної плати в області лишається ДП «Шахта №1 Нововолинська». У відділі примусового виконання рішень УДВС Головного територіального управління юстиції в області перебувають 29 виконавчих документів про стягнення на суму 641,246 тисячі гривень.

Як повідомив заступник начальника ГТУ Юстиції у Волинській області з питань державної виконавчої служби Антон Кустик, на торги виставляли майно підприємства, яке не задіяне у виробництві (існує мораторій на продаж майна, задіяного у виробництві). Якби його вдалося реалізувати, вирученої суми вистачило на повне погашення заборгованості.

На жаль, учасники торгів, що мали відбутися на початку серпня, не сплатили гарантійних внесків і торги не відбулися. Тому здійснюватимуть переоцінку майна і виставлятимуть його на другі торги. Цього разу суми від реалізації майна не вистачить, щоб закрити всю заборгованість, але значна частина коштів піде на погашення заборгованості з виплати заробітної плати.

Нагадаємо, підприємства вугільної галузі наразі очолюють список найбільших боржників з виплати зарплати працівникам в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus