USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині не виділили землю під встановлення пам'ятного знаку учасникам АТО

15 Лютого 2019 22:14
У Камені-Каширському атовці нарікають на те, що міська влада ніяк не може знайти місця для встановлення пам'ятного знаку учасникам АТО.

Про це повідомляється на сайті народного депутата Ірини Констанкевич.

П'ятий рік поспіль тисячі хлопців відстоюють цілісність і незалежність нашої країни на Сході. Захищають із жовто-блакитним прапором в руках. Ціною власного життя і здоров'я. Однак, повертаючись до цивільного життя вони сам на сам залишаються зі своїми проблемами.

Виділення земельних ділянок, лікування, соціально-психологічна реабілітація – все обіцяне державою так і залишається лише на папері. А інколи навіть найменші прохання наших героїв залишаються поза увагою влади.

Під час нещодавнього візиту народного депутата Ірини Констанкевич звернувся заступник голови громадської організації Камінь-Каширського району «Побратим» учасник бойових дій Валентин Мельник з проханням посприяти у виділення землі для пам’ятного знаку учасникам АТО. Чоловік нарікає, що вже кілька разів зверталися до міської влади, однак місця для встановлення так і не знайшлося.
Це неабияк обурило Ірину Констанкевич, вона відразу ж спрямувала відповідний депутатський запит на адресу місцевих владців та пообіцяла тримати це питання на особистому контролі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus