USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині отримають гуманітарну допомогу зі Швеції та Німеччини

15 Серпня 2019 22:39
Обласна дитяча лікарня та ВБФ «Майбутнє разом» отримають декілька вантажів гуманітарної допомоги з Європи.

Про гуманітарну допомогу йдеться у розпорядженні тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської ОДА від 12 серпня.

Відповідно до розпорядження, гуманітарною допомогою визнали п’ять вантажів. Зокрема, від шведської організації «Help us to help Aid Mission» для Всеукраїнського благодійного фонду «Майбутнє разом» отримають вантаж масою 835,4 кілограма (б/в: ковдри, іграшки, стільці, милиці).

З Німеччини від Акції «Чорнобильська допомога» Штюценале 35-37 для Комунального підприємства «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об'єднання» отримають чотири вантажі:

масою 2,834 тонни (пластир, клеючий пластир, операційні набори, компреси, операційний одяг, рукавички операційні, медичні матеріали);

2,3 тонни (рукавички оглядові);

50 кілограмів (KARL STORZ відео-ендоскоп з медичними інструментами, комплект з монітором);

2,9 тонни (комплекти для дихальних апаратів з зажимними елементами б/в, Maico Тимпанометр МІ 36 ВС в комплекті, апарат для наркозу в комплекті б/в, коагулятор в комплекті з додатками б/в, ендоскоп в комплекті з освітлювачем, металеві інструменти б/в, прилади для аналізу крові із стріп-смужками б/в, ультразвуковий апарат б/в, шланги для дихальних апаратів Löwenstein, штативи для інфузій б/в, памперси, пилососи б/в, електричні вентилятори-обігрівачі б/в, окуляри б/в, ортопедичне приладдя б/в, анатомічні муляжі, ректороманоскоп з освітлювачем б/в, засоби для гігієни зубів, медичне приладдя для стоматології, збільшувальне скло б/в, монітор б/в, комп’ютер б/в, принтер б/в, постільна білизна б/в, бойлер б/в, матрац медичний б/в, шприци, медичні матеріали).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus