USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Волині переселили бюро судмедекспертизи

11 Грудня 2021 08:27
Бюро судово-медичної експертизи передали приміщення обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІДом в центрі Луцька.

Відповідне рішення ухвалили депутати обласної ради під час чергової сесії.

Нагадаємо, Волинський обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом перевели до приміщення Волинської обласної інфекційної лікарні. З того часу приміщення в Луцьку на проспекті Волі, 1а, площею 546,5 кв м пустувало.

Під час бюджетних слухань стало відомо, що одне з приміщень Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи – в аварійному стані.

Урешті в обласній раді вирішили передати нерухомість на проспекті Волі судмедекспертам. Планується, що сюди переїде лабораторія, яка наразі розташовується в будівлі на вулиці Івана Франка.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
777 Показати IP 11 Грудня 2021 12:06
Оно аварийное уже лет 20. а местечко козырное.как раз под очередную коробку ....
Клава Показати IP 11 Грудня 2021 13:37
чомусь мовчать, що колишній художньо-оформлювальний комбінат по вул. І. Франка (а колись - повітова лікарня) викуплені поляком, а поруч в приміщенні колишнього моргу добудували поверх та закінчують опорядження - під що ?..
Лучанин до Клава Показати IP 11 Грудня 2021 21:40
Так Ви праві.....поляк викупив та планує будувати високоповерховий житловий будинок А приміщення про яке Ви згадали, то там буде Луцький центр корекційного розвитку дітей з особливими освітніми потребами ГО «Сходинка в Майбутнє». Це соціальний проект який втілюють багато небайдужих людей та все чекають на обіцяну допомогу міської ради. Але наразі не зрозуміло що важливіше для міста та для людей, такий центр чи чергова багатоповерхівка в районі з малоповерховою забудовою. Но це вже питання риторичне і скоро всі дізнаємось .......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus