USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині п’яний водій, якого спіймали на блокпості, намагався відкупитися за 3,5 тисячі

23 Липня 2022 20:39
На Волині судили п’яного водія, який намагався відкупитися від поліцейських під час перевірки на блокпості. Чоловік намагався дати правоохоронцям 3,5 тисячі гривень, натомість заплатить 25 тисяч 500 гривень штрафу за спробу дачі хабара.

Про це стало відомо з вироку Горохівського районного суду Волинської області.

Уродженця Радехова, що на Львівщині, спіймали 29 квітня у селі Скобелка Луцького району. Під час перевірки на блокпості автомобіля Volkswagen Passat поліцейські виявили, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Читати ще: Пропонував тисячу – заплатить 19: на Волині п’яного водія судили за хабар поліцейським

Під час складання протоколу в службовому автомобілі водій намагався уникнути відповідальності, надавши поліцейським хабар у розмірі 3 тисячі 645 гривень, хоча й був попереджений про кримінальну відповідальність за такі дії.

У суді хабарник визнав свою вину. Йому призначили покарання у виді штрафу в розмірі півтори тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 25 тисяч 500 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікавий Показати IP 24 Липня 2022 07:34
А штраф за випивку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus