USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Під Луцьком п’яний водій хотів «порішати» з патрульними за 5 тисяч

4 Жовтня 2020 14:35
У селі Струмівка під Луцьком п’яний водій хотів відкупитися від адміністративної відповідальності за п’ять тисяч гривень. Натомість за рішенням суду він заплатить понад 17 тисяч гривень штрафу за намагання дати хабар правоохоронцям.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 30 липня через порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили водія «Seat Inca» на вулиці Івана Богуна у Струмівці Відзначимо, що водій був у стані алкогольного сп’яніння.

Втім, перебуваючи в службовому автомобілі, чоловік намагався уникнути адміністративної відповідальності, запропонувавши правоохоронцям п’ять тисяч гривень неправомірної вигоди.

Під час досудового розслідування між прокурором та підозрюваним була укладена угода про визнання винуватості.

Тож суд призначив водію покарання у виді 1030 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17 тисяч 510 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
556 Показати IP 5 Жовтня 2020 00:12
а сьогодні в ківерцівську районі взяли за пянку 3000 і поїхав далі)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus