USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині п'яний водій, який збив на узбіччі жінку, відбувся умовним

10 Серпня 2020 23:52
П’яний водій, який у лютому збив жінку в селі Охотин Луцького району, відбувся умовним покаранням на три роки.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 13 лютого у селі Охотин Луцького району обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, почав рух з лівої смуги дороги автомобілем «Diahatsu Applause». Водій проявив неуважність та виїхав на узбіччя лівої сторони, де, побачивши на узбіччі дороги жінку, не вжив негайних заходів для зменшення швидкості аж до повної зупинки транспортного засобу, внаслідок чого допустив наїзд на останню.

В результаті ДТП потерпіла отримала травми різного ступеня важкості, зокрема важку черепно-мозкову травму у вигляді перелому основи та склепіння черепа.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину. Він цілком відшкодував потерпілій завдані збитки. У вчиненому обвинувачений щиро розкаявся та просив суд суворо його не карати.

Натомість потерпіла не мала до обвинуваченого будь-яких претензій матеріального чи морального характеру і також просила суд суворо його не карати й не позбавляти права керування транспортними засобами.

Тож суд призначив водію покарання у виді трьох років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами, змінивши його на умовне на такий же термін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
олександр Показати IP 11 Серпня 2020 09:47
Молодці хай давить дальше
Онуфрій Показати IP 11 Серпня 2020 10:35
І знову у метрвої постраждалої немає зауважень, дивина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus