USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині п'яний водій КрАЗа злетів у кювет і перекинувся

7 Грудня 2021 13:00
Вчора, близько 20-ї години, патрульні отримали повідомлення про ДТП на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин (473 км + 50 м), інформують у патрульній поліції Волині.

Прибувши на місце події, поліцейські виявили, що автомобіль КрАЗ 6510, під керуванням 54-річного водія, який не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не дотримався безпечної швидкості руху, внаслідок чого здійснив з’їзд в кювет.

На щастя, у водія та пасажира тілесних ушкоджень не виявили, від допомоги медиків вони відмовилися.

Під час перевірки документів, патрульні встановили, що керманич не мав при собі та не пред’явив посвідчення водія, реєстраційний документ на транспортний засіб та поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Окрім цього, під час спілкування з керманичем, поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці події. Результат – 3,16 проміле, що майже в 16 разів перевищує допустиму норму.

Тож патрульні склали на кермувальника адмінматеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння), ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2021 14:44
Що вже з тими пянюгами на дорогах робити? Розстрілювати, чи що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus