USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині п’яний водій збив жінку на переході: його посадили на рік

25 Вересня 2022 17:57
На Волині судили водія, який у стані алкогольного сп’яніння збив жінку на пішохідному переході. Волинян проведе рік за ґратами.

Про це стало відомо з вироку Володимир-Волинського міського суду.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася торік 11 червня на вулиці Ковельській у Володимирі. П’яний водій Volkswagen Passat, здійснюючи обгін на пішохідному переході автобуса «ПАЗ», порушив правила дорожнього руху та через неуважність здійснив наїзд на жінку, яка переходила проїзну частину дороги. Внаслідок ДТП потерпіла отримала легкі та середні тілесні ушкодження, зокрема перелом.

Допитаний в судовому засіданні водій визнав свою вину. Він пояснив, що в день ДТП зранку рухався на авто зі швидкістю 10-15 кілометрів на годину, автобус стояв на зупинці, він обігнав його, однак на пішохідному переході зачепив заднє колесо велосипеда, який вела потерпіла, внаслідок чого спричинив їй тілесні ушкодження.

Також чоловік вказав, що зранку в Турійську випив горілки, після чого сів за кермо. Волинянин частково відшкодував потерпілій матеріальну та моральну шкоду, приніс свої вибачення, щиро розкаявся у скоєному, просив суворо не карати.

В підсумку суд визнав його винним та призначив покарання у виді одного року позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus