USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині під час святкування Купала чоловік упав у 2-метрове багаття

7 Липня 2017 12:38
На святкуванні Івана Купала в Згоранах чоловік, намагаючись перестрибнути вогнище, впав у нього.

Із численними опіками постраждалого доправили в Любомль у лікарню, звідки той втік, – пише Кордон.

Уже по завершенню гулянь один із відпочивальників, мабуть, вирішив продовжити розважати публіку. Чоловік, залишивши речі, одягнений лише в плавках розігнався перестрибнути ватру.

«Хоча висота полум’я сягала до двох метрів і відстань вогнища в діаметрі практично непосильна для людського стрибка, він кинувся його подолати», – пише видання. Однак, на півдорозі впав просто в центр багаття. У результаті чоловік отримав численні опіки по всьому тілу.

«Той «екстремал» зміг самотужки вибратися. Та якби хтось і хотів йому допомогти, то до вогню неможливо було підступитися. Відчувався навіть сморід від обгорілого тіла. Люди довкола налякалися сильно, ніхто такого не очікував», – розповідають очевидці.

Постраждалого оперативно госпіталізували в Територіально-медичне об’єднання Любомльського і Шацького районів. Однак він втік звідти.

«Опівночі швидка доправила пацієнта з численними опіками. Ми викликали травматолога, оглянути його. Доки лікар добирався до відділення, постраждалий зник у невідомому напрямку, – повідомляють у лікарні. – Сподіваємося, ще повернеться, адже на той момент він був добряче напідпитку, тож не оцінював реально свій стан. Тим більше, що він не місцевий, ніби з Чернігівської області».

Припускають, що чоловіка з медзакладу вночі потайки забрали друзі, з якими він відпочивав у Згоранах.

Згодом у мережі опублікували ВІДЕО, як чоловік впав у купальське багаття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Л Показати IP 7 Липня 2017 13:26
Так стрибати не християнський звичай. Якщо чоловік хрещений йому гріх робити язичницькі ритуали. Та ще й пити перед тим. Християни святкують Різдво Івана Хрестителя молячись в храмах вчора всенічна сьогодні літургія.
13 Показати IP 7 Липня 2017 14:17
Перун народився! Славімо його!
ще не зовсім свідоми Показати IP 7 Липня 2017 16:53
Нічого, перебуваючи в стані "хламу", стрибати через багаття.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus