USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині пішов із життя 27-річний військовий

14 Січня 2020 10:13
13 січня у селі Грибовиця пішов із життя 27-річний військовий Тарас К.. Про це повідомило одне із волинських інтернет-видань.

Згідно із інформацією видання, чоловік наклав на себе руки. Військовий служив у колишній 51 бригаді під час першої хвилі мобілізації. Мешкав у Нововолинську. Закінчив ВПУ. У нього залишилися дружина і двоє дітей.

Нещодавно чоловіку виповнилося 27 років.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, чоловік 28.12.1992 року народження помер через повішення на дереві. Торік вже була спроба повішення.

Факт самогубства у коментарі виданню підтвердили у преслужбі ГУНП Волині.

«13 січня, близько 20 години знайшли тіло молодого чоловіка, місцевого жителя села Грибовиця.

Під час огляду на тілі слідів насильницької смерті не виявлено. Для того, щоб точно встановити час та причини смерті тіло направили на судово-медичну експертизу», – прокоментували у поліції.

«Був патріотом, завжди допомагав у біді, мав золоті руки й золоте серце. Ніхто й подумати не міг. Це була Людина з великої літери», – відгукуються про нього друзі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
DJeban Показати IP 14 Січня 2020 10:44
мдаа,, тут в 27 ще навіть не задумуєшся про сім`ю, а тут вже мають двоє дітей
Хрен собачий Показати IP 14 Січня 2020 12:22
То твої проблеми що у тебе нема сім'ї та дітей. Тут мова йде про посттравматичний синдром після війни. Не витримав солдат психологічного навантаження після тягарів війни. Шкода..,дуже шкода таких молодих хлопців, які не знаходять себе у мирному житті. :(
??? до Хрен собачий Показати IP 14 Січня 2020 16:24
Незвертай уваги на таких писак.Співчуття рідним
Луцьк Показати IP 14 Січня 2020 13:42
Де допомога держави у відкритті центрів підтримки військовослужбовцям і їх родинам?????????????? Скільки ще потрібно самогубств, скоєних військовими??????????? Коли вже нарешті на цю ситуацію в країні звернуть посилену увагу??????????? Чомусь наші депутати можуть собі дозволити і гарно відпочити-реабілітуватись за кордоном і полікуватись в престижних клініках але чомусь забувають про наших хлопців на передовій, які кожен день під прицілом ..........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus