USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Був одним із 14, хто вижив під Волновахою: на Волині атовець покінчив із життям

16 Листопада 2021 18:45
У місті Рожище покінчив життя самогубством 28-річний атовець Андрій Стягов.

Як зазначили у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі ГУНП у Волинській області, самогубство сталося 13 листопада на території домогосподарства 28-річного чоловіка.

Слідів насильства не виявлено, тіло направлено на судово-медичну експертизу. Відомості належним чином задокументовано.

Як повідомляє Район.Рожище, повішеним виявився атовець Андрій Стягов, 1993 року народження. У зону антитерористичної операції він відправився у 21-річному віці. Служив контрактником, тому потрапив у зону бойових дій одним з перших. Андрій став одним із тих чотирнадцяти вояків, яким вдалось вижити під Волновахою. Там він отримав контузію.

Після лікування хлопець знову відправився у зону АТО. Внаслідок боїв під Савур-Могилою та Оленівкою Андрій Стягов з пораненнями потрапив у госпіталь в Луцьку. Після лікування хлопець потрапив у військову частину у Володимирі-Волинському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus