USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині після застілля в реанімацію потрапили двоє дорослих і немовля

12 Листопада 2019 09:53
11 листопада на Ківерцівщині місцевий фермер не застав на роботі двох своїх працівників, а оскільки додзвонитися не зміг, то відправив за ними додому. Та прибувши на місце, люди застали сумну картину – посеред помешкання без свідомості лежав чоловік та дружина, біля них немовля - теж непритомне, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Зі слів лікаря-анестезіолога Луцької міськрайонної лікарні №2, волиняни поступили в лікарню як невідомі, у безсвідомому стані.

"Поступили під виглядом отруєння сурогатом, або грибного отруєння. Обстеження проводиться, перша медична допомога надана, лікуються", - прокоментував лікар.

Обом, і чоловіку і жінці, - близько сорока років. Лікарі припускають – напередодні вони випили зайвого, бо в організмі явні ознаки отруєння, до того ж сурогатом. Та найстрашніше те, що семимісячний хлопчик, якого теж виявили в помешканні непритомним – знаходиться на грудному вигодовуванні, а тому інтоксикація мами передалась і немовляті. Дитя доставили у Волинську обласну дитячу лікарню.

"До нашої установи було госпіталізовано немовля, віком 7 місяців, з Ківерцівського району. стан важкий.

Нині йде обстеження, консультація профільними спеціалістами", - прокоментував завідувач відділення анестезіології Волинської обласної дитячої лікарні Юрій Ричук.

На щастя, немовлятко вже прийшло до тями, а от його батьки у вкрай важкому стані в реанімації, і ніяких прогнозів щодо їхнього одужання лікарі дати не можуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus