USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині побили працівника водоканалу, він – у реанімації

30 Липня 2023 17:43
На одній з вулиць Нововолинська побили комунальника.

29 липня робітник водоканалу працював над ліквідацією аварії. Вийшов на роботу у свій вихідний, щоб дати воду жителям. Натомість став жертвою побиття нетверезого мешканця, повідомив міський голова Борис Карпус.

Працівника відразу доправили в реанімацію.

Поліція склала відповідні матеріали, відкрито кримінальне провадження, злочинця затримано.

«Неприпустимий випадок. Беру на особистий контроль, щоб винний був покараний. Постраждалий має отримати належний медичний супровід і підтримку. Цей працівник багато років працює на підприємстві, досвідчений та відповідальний. Бажаю йому швидкого одужання», – повідомив міський голова.

Як розповіла у коментарі Суспільному начальниця відділу комунікацій Нововолинської міськради Катерина Бонюк, станом на 30 липня стан комунальника залишається важким.

Як стало відомо з допису міського голови, слюсар вийшов на роботу у свій вихідний, щоб відновити водопостачання у кількох будинках міста. Під час виконання робіт на нього напав один із нетверезих жильців.

З місця пригоди комунальник потрапив у лікарню. «Хворий поступив у важкому стані, з ознаками черепно-мозкової травми, оглянутий нейрохірургом і залишається у реанімації», – сказав анестезіолог Нововолинської лікарні Віктор Пасічник.

В Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за статтею 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про нанесення тяжких тілесних ушкоджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Голова міста Карлсон Показати IP 30 Липня 2023 19:11
Що ж то в тому Новіку постійно коїться кримінальний безлад!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus