USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині поховали 25-річного Героя Олександра Пархомчука

28 Березня 2024 17:11
28 березня у Підгайцівській громаді провели в останню земну дорогу 25-річного Героя Олександра Пархомчука.

Життя військовослужбовця обірвалося 21 березня 2024 в результаті авіаудару ворога по позиціях підрозділу, в якому виконував свій військовий обов’язок захисник із села Веснянка.

Старший солдат, водій гранатометного взводу роти мотопіхотного батальйону мужньо боронив Батьківщину від березня 2022 року, повідомляють у громаді.

На рідній землі воїна зустрічали з усіма військовими почестями. Кортеж Олександра у супроводі колони автомобілів люди проводжали, схилившись на коліна, віддаючи честь та шану Герою.

Маршрут кортежу пролягав містом Ківерці, де Олександр Пархомчук закінчив 4 школу. Місцева молодь не стримувала сліз, прощаючись зі славним, мужнім красенем, якого забрала жорстока війна. Тут для Олександра пролунав останній шкільний дзвінок.

Центральною площею міста Ківерці люди утворили живий коридор пошани, схилившись на коліна. Тут для захисника пролунала пісня «Гей, пливе кача».

Далі траурна процесія попрямувала до рідного села Героя. У Веснянці односельці зустріли кортеж та пішою ходою попрямували до домівки Героя, де всі спільно помолилися за упокій душі воїна. Далі колона у супроводі оркестру крокувала до місцевого храму с. Веснянка, де відспівали бійця.

«Наше маленьке, дружнє, мальовниче село в невимовній скорботі й печалі.... Розділяємо біль і непоправну втрату достойного сина прекрасних батьків Василя та Ірини... Молодий хлопець повен сил і у своїх юних роках він завжди проявляв послух до батьків, завжди у всьому допомагав. Багато яскравих моментів закарбувалися у моєму серці про Олександра. Нещодавно Сашко одружився на війні, ми так чекали на щасливе повернення Сашка, і так мріяли про вінчання у нашому храмі..... на жаль..... Господи святий у Царство Твоє прийми душу нашого Воїна Олександра. Стискається серце від болю.....

Вічна пам’ять Герою України. Слава Україні», – каже настоятель місцевого храму.

Без надійної опори залишилися батьки, бабуся, брат, молода дружина Героя.

Поховали Героя на «Алеї слави» кладовища м. Ківерці.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus