USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині поліція знайшла та вилучила понад дві вантажівки краденого майна

1 Вересня 2020 12:25
Працівники управління карного розшуку ГУНП у Волинській області, поліцейські Луцького районного відділення поліції спільно з ротою поліції особливого призначення провели 8 санкціонованих обшуків у межах досудового розслідування кримінального провадження про вчинення десятків крадіжок на території Волині.

Встановили, що група осіб протягом останніх кількох місяців викрадала з новобудов та осель волинян електроінструменти та інші товарно-матеріальні цінності, інформують у пресслужбі поліції Волині. Зловмисники проникали всередину, зриваючи замки та відтискаючи вікна. Викрадене майно зберігали у гаражах за місцями свого проживання в Луцьку та Луцькому районі.

Поліцейські вилучили сотні найменувань краденого та все направили на експертизу.

Нині відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

Тривають необхідні слідчі дії та встановлюється можлива причетність цих осіб до вчинення інших злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мітя Показати IP 1 Вересня 2020 19:49
Land Rover на бляхах бачив у ряжених кізяків, їздили з причіпом, не виключено що вони участвували

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus