USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині помер 96-річний ветеран війни

6 Травня 2021 11:28
На Волині на 96-му році життя помер відомий ветеран, інвалід війни, командир взводу розвідників, підполковник запасу Павлюк Іван Ничипорович.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила Волинська обласна організація інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій.

«Відійшов у вічність один із уже останніх представників «золотого фонду» української нації. Ще минулого року на День перемоги фронтовик Іван приймав на своєму обійсті дітей, внуків та правнуків. І його бойові груди мали силу достойно нести бойові нагороди в його тоді 95 років... Іван Ничипорович завджи був моральним авторитетом своєї родини. Пройшовши горнило війни, він ще 50 років працював на трудовому фронті, був життєлюбом, завжди приходив на допомогу людям. Все своє свідоме життя віддав служінню українському народу», – зазначили представники організації.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким покійного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скорбь Показати IP 6 Травня 2021 12:02
Вечная память!
Макс Показати IP 6 Травня 2021 13:40
Шкода Людини...... Нехай земля буде пухом.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus