USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині попрощалися з 19-річним Артемом Унгур’яном

31 Травня 2023 17:46
У Маневицькій громаді попрощалися з 19-річним Артемом Унгур’яном.

Артем Вячеславович Ургун’ян народився у 2003 році, проживав на території Херсонської області. До 18 років виховувався у дитячому будинку сімейного типу в родині Бондаренко Анни Миколаївни. Опісля мешкав у сім’ї доброї душі жінки Оглу Петрини Володимирівни.

Як повідомили у громаді, під час повномасштабного вторгнення російської армії та окупації Херсонщини у вересні 2022 року Артем разом з родиною Петрини Володимирівни переїхав до селища Маневичі, де зареєструвався як внутрішньо переміщена особа, а вже на початку грудня юний патріот добровольцем пішов захищати свою Вітчизну. Не зміг терпіти, як загарбники безжально нищать наші міста й села, вбивають мирних мешканців.

27 травня 2023 року будучи вірним військовій присязі в результаті артобстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України у Харківській області молодий, сповнений сил та енергії боєць загинув, поклавши своє життя на полі бою за рідну землю, за свободу та незалежність. Йому назавжди буде 19 років… Не встиг влаштувати своє життя, створити сім’ю, не встиг дожити до перемоги України над ворогом…

В Артема залишилось два рідних братики та зведені сестри та брати з дитячого будинку сімейного типу.
Дитяче фото. Артем Унгур'ян був патріотом своєї країни з малих років

Сьогодні жителі Маневицького краю на колінах із сльозами на очах зустрічали тіло українського захисника. Прощання із загиблим Героєм відбулося у храмі мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. Чин похорону звершили священики Православної Церкви України на чолі з благочинним Маневицької округи протоієреєм Андрієм Закидальським. Поховали Артема Унгер’яна з почестями на кладовищі у Маневичах.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна слава та пам’ять Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus