USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині попрощалися з військовим Богданом Шведюком

26 Лютого 2024 17:47
24 лютого 2024 року у Берестечківській громаді попрощалися та провели в останню дорогу нашого Захисника – Шведюка Богдана Дмитровича, який помер під час несення військової служби в районі населеного пункту Костянтинівка Донецької області.

У храмі Різдва Пресвятої Богородиці с. Новостав священиками Берестечківського деканату було відслужено чин Похорону Героя. Поховали мужнього героя Щведюка Богдана на кладовищі с. Горішнє, у мить прощання звучав Державний Гімн України та триразові залпи почесної варти.

«Співчуття усім рідним і близьким, усім, хто знав Богдана. Хай Господь допоможе вистояти і пережити це страшне горе. Серце загиблого Воїна зупинилось, але Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо! Ніколи не пробачимо і не забудемо, і будемо робити все можливе, щоб бути гідними наших Героїв та всіма силами підтримувати Воїнів», – пишуть у громаді.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus