USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

На Волині посеред поля у халабуді оселився чоловік

24 Травня 2018 13:34
У селі Заріччя Володимир-Волинського району чоловік живе у будиночку, змайстрованому із будівельного непотребу й не має документів.

Іван Цимбаліст розповів, що втрапив на Волинь випадково. Як чоловік збирається жити далі, він розповів журналістам ВРД НТУ.

«Мене цигани обманули, документи забрали, гроші не заплатили, і я лишився тут», - розповідає чоловік.

Ось уже три роки одесит за походженням і безмежно закоханий у Волинь Іван Цимбалюк живе у власноруч змайстрованому будиночку зі своєю подругою. Окрім селян, йому більше ніхто не допомагає, а сільська рада навпаки, погрожує знести його халабуду.

Чоловік не сидить вдома, працює підсобником на будівництві, на життя не скаржиться.

«Мені тут подобається жити, люди хороші, добрі», - каже Іван. Мешканці села Заріччя теж гарно відзиваються про незвичайних сусідів. Мовляв, працьовиті, нікого не ображають, нічого ні в кого не вкрали.

Іван зізнається, що жити в таких умовах дуже важко. Тому звернувся до сільської ради за допомогою, «щоб дали якусь хатинку – невеличку, стареньку».

Заступниця сільського голови каже, що спершу чоловікові треба прийти до сільського ЦНАПу для виготовлення документів, згодом можна буде говорити про житло.

Натомість керівник апарату Володимир-Волинської РДА Сергій Романюк вважає, що це питання діяльності правоохоронних органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 24 Травня 2018 14:44
Дивує "людяна" позиція представників влади, то цькують, то футбол грають.
Анонім Показати IP 24 Травня 2018 17:04
Дати йому квартиру як дали безхатьку з галичини...
Віца Показати IP 24 Травня 2018 18:28
Одеса це Україна! Я не вірю що за такий час не знайшлось можливості у здорового мужика повернутись. Напевно в Одесі йому не дуже раді, що не хоче повертатися .Або має там дітей і ховається від аліментів. 300грн вистачило б купити квитка на потяг Ковель-Одеса

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus