USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині поїзд переїхав 63-річну жінку

24 Квітня 2019 11:07
Поблизу села Переспа Рожищенського району під колеса вантажного потяга, сполученням «Здолбунів-Ковель», потрапила 63-річна жінка.

Трагедія сталася по 17 годині 23 квітня, інформує прес-служба поліції Волині. На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група.

Попередньо, встановлено, що машиніст електровоза вантажного потягу, котрий рухався в напрямку з Ковеля до Здолбунова, помітив невідому особу, що лежала на залізничній колії й застосував екстрене гальмування. Однак, уникнути наїзду не вдалося.

З метою остаточного встановлення часу та причин смерті тіло померлої направили на проведення судово-медичної експертизи.

Слідчі поліції Волині відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 276 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки або експлуатації залізничного транспорту, що спричинило загибель людини. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus