USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині стартував проект психологічної підтримки через заняття спортом

31 Травня 2022 12:03
У Луцьку стартував проєкт психологічної підтримки для дітей та молоді через заняття спортом.

Асоціація футболу Волині активно підтримала ініціативи з проведення спільного проєкту МОН і ЮНІСЕФ «ПОРУЧ».

Спортивну складову проєкту реалізовують благодійний фонд «Розвиток футболу України» у партнерстві з Українською асоціацією футболу та за підтримки Дитячого фонду УЄФА.

На спортивному майданчику Луцької загальноосвітньої школи №2 Луцької міської ради (директор – Поліщук Р.В.) Асоціація футболу Волині спільно з командою проєкту «ПОРУЧ» зібрала 28 дітей різного віку, серед яких діти-переселенці з Харкова, Донецька, Миколаєва, Луганської, Запорізької областей. Усі діти є учнями ЗОШ №2, керівництво якої активно сприяло проведенню заходу.
Діти почергово займалися з психологами (Катерина Голоскокова та Віта Ковальчук), потім грали у рухливі ігри з футбольними м’ячами, проводили естафети з тренерами Оленою Хомич та Дмитром Голоскоковим, який вдало поєднував тренування з переодяганнями в мультиплікаційного героя, що викликало бурхливі позитивні емоції в дітей.
А на завершення медичний волонтер Сергій Калахан у формі гри демонстрував та розказував про корисні та некорисні речі для здоров’я, про перші дії у випадку травм тощо.
Загалом такий формат роботи сприятиме психологічному відновленню після пережитого травматичного досвіду та подоланню страхів, кажуть організатори заходу.
Такі заходи планують проводити щотижня на території усієї Волинської області.

Керівники громад, навчальних закладів, батьки, які бажають залучити дітей до участі у проєкті, можуть звертатися в Адміністрацію АФВ, контактна особа – Журибіда Володимир (066 307 7459).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 31 Травня 2022 13:16
Цікавий, хороший, пізнавальний захід. Чудові, прекрасні спеціалісти, цікаво дітям. Рекомендую
Андрій Показати IP 31 Травня 2022 13:45
Молодці. Хороша справа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus