USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині просять відремонтувати дорогу до нового пункту пропуску

13 Лютого 2020 23:49
Просять закінчити розпочатий три роки тому ремонт дороги Старовойтове–Адамчуки.

Про це йшлося 12 лютого під час засідання 28-ї сесії Волинської обласної ради.

Депутат Юрій Гупало розповів, що до нього звернулися жителі Любомльського району щодо завершення ремонту дороги Старовойтове–Адамчуки, який було розпочато ще у 2017 році та станом на сьогодні припинено через нестачу коштів.

«Люди стривожені, що ремонт так і не завершиться», – звернув увагу обранець громади.

Він відзначив, що згаданий автошлях – надзвичайно важливий для області, адже веде до пункту пропуску Адамчуки, який найближчим часом може розпочати свою роботу на постійній основі, «тому вважаю, що перед анонсованим майбутнім відкриттям нового пункту пропуску Адамчуки першочергово потрібно завершити довготривалий ремонт дороги».

Юрій Гупало пригадав, що неодноразово протягом своєї депутатської діяльності звертався із запитами і зверненнями щодо ремонту дороги. Наголосив теж, що уже виготовлено кошторисно-проєкту документацію на роботи.

Депутати підтримали запит колеги.

Голова Волинської обласної Ірина Вахович звернула увагу, що у разі відкриття пункту пропуску буде зроблено акцент на відрізку Адамчуки–Шацьк, який буде цікавіший потенційним туристам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus