USD 40.86 41.25
  • USD 40.86 41.25
  • EUR 40.90 41.50
  • PLN 10.30 10.55

На Волині протягом вихідних у ДТП постраждали три людини

1 Квітня 2024 10:21
Протягом вихідних на території Волинської області трапилося три дорожньо-транспортні пригоди, троє осіб постраждали.

Про це повідомляє поліція Волині.

Так, у суботу, 30 березня, у селі Ворончин на Ківерцівщині 17-річний мотоцикліст не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою. Він отримав численні тілесні ушкодження, хлопця госпіталізували до відділення реанімації.
Цього ж дня у селі Пальче зіткнулися Kia та Lifan. За кермом автомобіля був 65-річний лучанин, мотоцикла – 24-річний житель села Котів, він травмувався і нині перебуває в лікарні. Попередньо, водії були тверезі.
У неділю, 31 березня, 34-річний ковельчанин, перебуваючи за кермом автомобіля Volkswagen, не впорався з керуванням, злетів у кювет і перекинувся на бік. Попередньо, трапилося це через пробиття колеса. У аварії зазнав ушкоджень пасажир транспортного засобу, 33-річний житель села Свинарин, його ушпиталили.
За усіма фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. В рамках досудового розслідування будуть встановлені усі обставини та причини ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus