USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині провели в останню дорогу воїна Івана Толочка

4 Травня 2024 16:33
4 травня Володимирська громада прощалась зі своїм земляком, полеглим 30 квітня під пекельним Очеретиним на Донбасі, Іваном Толочком, якому тепер навіки 55.

Про це повідомили у Володимирській міськраді.

На похорон до будинку на вулиці Генерала Шухевича, у якому проживав Герой із сім’єю, зібрались рідні, друзі, колеги з міського водоканалу, роботі на якому Іван Миколайович присвятив 16 років свого життя. Навіть позивний Героя був пов’язаний із його роботою – побратими його так і звали: «Водяний!»

Як розповідають колеги, він був завжди усміхненим добряком, простим працьовитим чоловіком, який щодня добирався на роботу на стареньких «жигулях», з яких потім пересідав за кермо своєї «бочки», адже був водієм асенізаторської машини.

Іван Толочко був мобілізований 7 січня 2024 року. Кажуть, що двічі повертали його, він жартував, що вже застарий, мабуть. Але за третім разом взяли. На фронті мав посаду механіка-водія.

Проводжаючи володимирчанина у останню дорогу, міський голова Ігор Пальонка звернувся до осиротілих дружини Наталії та двох синів Героя: «Ми всі перебуваємо у великій скорботі, адже втрачаємо цвіт нації. Загиблий Герой Іван Толочко багато років працював на благо нашого міста, був висококваліфікованим робітником, хорошим другом, колегою. Я особисто знав його – він мав велике серце, завжди був привітним та добрим.

Своїм героїчним чином він показує молодим приклад, як треба любити і захищати свою країну. Завдяки таким Героям, як сказав сьогодні святий отець, ми маємо можливість відзначати свята, ростити дітей. Уся наша громада у великому боргу перед рідними Героя. Вічна йому пам’ять і наша шана, слава Україні!»

Поховали полеглого захисника на Алеї Слави Федорівського кладовища.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus