USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині причіп врізався у пост поліції, 2 осіб - у важкому стані

13 Серпня 2018 15:54
Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у Маневичах на перехресті шляхів М-07 та Р-14, - пише Район.Маневичі.

«Сітроен» не надав перевагу в русі вантажному «Рено». Потерпілі з «Сітроену» у важкому стані (водій та пасажир).

При ДТП причіп від легкового «Сітроен» відчепилася та по інерції врізався в будівлю Маневицького поста, потерпілі серед особового складу поліції відсутні.

На місці події працює слідчо-оперативна група.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Може Показати IP 13 Серпня 2018 16:36
вже нарешті дійде до нашої влади, що треба навести порядок на дорогах, якщо трагедії з багатьма смертями, тільки за останній час, не діють, то може хоч це подіє, що придурки дозволяють собі порушувати ПДР поряд з постами поліції, бо ср..ти вони хотіли на ту поліцію, знають, що їм нічого суттєвого за порушення не буде, а страждають і гинуть невинні люди.
олександр Показати IP 14 Серпня 2018 19:18
Потрібен світофор.. Там постійні ДТП.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus