USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині прикордонники знайшли покинутий контрабандистами дрон та цигарки

8 Червня 2021 11:25
Прикордонники Луцького загону припинили чергову спробу переміщення тютюнових виробів до Польщі за допомогою дрона.

Контрабандний товар пачкарі збиралися переправити на суміжну сторону за допомогою безпілотного літального апарату. Однак прикордонники, завдяки оперативній інформації, викрили незаконну оборудку, йдеться на сторінці Держприкордонслужби у фейсбуці.

Так, сьогодні близько опівночі військовослужбовці відділу «Рівне» виявили в прикордонні безпілотник контрабандистів. Неподалік правоохоронці відшукали й пакунок, у якому знаходилося пів тисячі пачок безакцизних сигарет, підготовлених до переправлення через українсько-польський кордон.

Наразі тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності. Тютюнові вироби та безпілотник прикордонники передали співробітникам Нацполіції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Червня 2021 12:28
Дрон можна віддати юним технікам, якщо такі ще існують. А цигарки розтати по селам тим, хто тиняється, нічого не робить і чекає покращення. Вони ж теж наші люди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus