USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині реконструюють міст через річку Вижівка

8 Серпня 2021 07:29
Служба автомобільних доріг у Волинській області оголосила тендер на реконструкцію чергової ділянки дороги М-07 Київ–Ковель–Ягодин (на місто Люблін).

Пропозиції від учасників прийматимуть до 20 серпня. Початок аукціону – 24 вересня.

Очікувана вартість робіт становить 285 116 794 гривні.

Ідеться про реконструкцію ділянки дороги в межах Волинської області (між 471-м і 474-м кілометрами траси), де розташований міст через річку Вижівку.

Відповідно до відомостей об’ємів робіт, реконструкція дороги включатиме підготовку території будівництва, розбирання наявного мосту, видалення придорожніх насаджень, корчування пнів, видалення кущів і мілколісся, розбирання бетонних стел, конструкцій, споруд, дорожніх знаків, покриття на з’їздах, зняття рослинного шару, землювання малопродуктивних земель, рекультивацію ґрунтового резерву, технічну та біологічну рекультивацію, розробку земляного полотна, укріплення укосів, узбіч, улаштування арочного мосту через річку Вижівку, придбання та монтаж устаткування для очисних споруд, улаштування розділової смуги та перехідно-швидкісних смуг, облаштування автобусних зупинок (автопавільйонів, туалетів, посадкових майданчиків, пішохідних доріжок, острівців безпеки), встановлення напрямних пристроїв, металевих обмежувальних стовпчиків, бар’єрного та стримувального огородження, дорожніх знаків, встановлення протизасліплювальних екранів, облаштування рамних опор, нанесення дорожньої розмітки, реконструкцію зовнішнього освітлення тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність працівників відповідної кваліфікації, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт, фінансової спроможності і необхідного обладнання, зокрема екскаваторів, самоскидів, котків, асфальтоукладальника тощо.

Усі роботи мають завершити до кінця поточного року.

Читати ще: Трасу з Ковеля на Ягодин реконструюють і розширять за понад мільярд

Нагадаємо, на Ковельщині між селами Довгоноси та Старі Кошари Люблинецької територіальної громади тривають роботи з відновлення автошляху М-07 Київ–Ковель–Ягодин.

Дорога на Волині в напрямку Ковель–Ягодин матиме чотири смуги руху.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus