USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині ремонтують дорогу біля кордону з Білоруссю. Відео

30 Липня 2021 07:00
На автомагістралі міжнародного значення М-19 від пункту пропуску «Доманове» – «Мокрани» на українсько-білоруському кордоні дорожники розпочали вкладати основу дорожнього покриття та перший шар асфальту.

Про це повідомляє Волинська ОДА.

Зокрема, йдеться про 7-кілометрову ділянку автошляху М-19 Доманове (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) на під’їзді до пункту пропуску «Доманове» – «Мокрани».

«Дорожники відфрезерували шар старого дорожнього покриття і укладають основу та перший шар асфальтної суміші. Активні ремонтні роботи проводяться і на сусідній ділянці автодороги М-19 – на 7-кілометровому відрізку до села Гірники (км 8 – км 15) укладено перший шар асфальту», – зазначив голова ОДА Юрій Погуляйко.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Волинській області, із майже 54 км дороги М-19, що наразі ремонтуються, фінішне асфальтування проведено на близько 30 км.

У планах до кінця 2021 року відновити важливу автомагістраль М-19 по всій протяжності в межах Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus