USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині ремонтують міжнародну трасу, яка об’єднує п’ять областей

22 Травня 2022 12:16
На автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на місто Люблін) дорожники ліквідовують вибоїни пневмоструменевим методом на відрізку Машів – КПП «Ягодин». Це ділянка дороги І категорії, тобто має два проїзди з двома смугами руху в одному напрямку.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Вчасна ліквідація аварійної ямковості дозволяє попередити подальше руйнування дорожнього покриття. А основне – забезпечити безпечний рух транспорту та зменшити аварійність на автошляхах.

Міжнародна автодорога М-07, відома серед водіїв як «варшавка», об’єднує п’ять областей країни і саме через Волинь веде до українсько-польського пункту пропуску «Ягодин – Дорогуськ».

Роботи виконує підрядне підприємство ТОВ «ЕКСПОДОР».
«Мали досить амбітні плани щодо відновлення в 2022 році цієї транспортної артерії, важливої не лише для області, а й для всієї країни, на ділянці від Ковеля до КПП «Ягодин». За кілька днів до початку повномасштабної війни на одному з цьогорічних об’єктів стартували ремонтні роботи. Та поки все довелось поставити на паузу. Та нічого. Після нашої Перемоги буде тут не лише «ямковий» ремонт», – йдеться у повідомленні.

Також Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає водіїв бути уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватись Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки, дбати про власну безпеку та безпеку інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 22 Травня 2022 15:24
Сра.а мазала , як завжди біда грошам , роблять так що б кожен рік латати . А за роботи свої беруть ціну за хмарну . Собівартість одного км вартує як за кордоном 5 км . А якість це піз... Фура проїде , і дорога як пральна дошка , подушки , і основи ніякі . Давно пора тих злодіїв садити , а в військовий час розстр...ти за мародерство . То може хто прийде після них задумається , чи варто красти так нагло , і брехати . Не вже самому подобається їздити по тих вибитих дорогах ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus