USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині ремонтують новозбудовану школу

9 Серпня 2018 21:26
У школі села Білин, що на Ковельщині, яку здали в експлуатацію наприкінці 2016 року, тривають ремонтні роботи. Наразі будівельники займаються перенесенням комунікацій з підвального приміщення на перший поверх.

Учора в ході робочої поїздки у Білин заступник голови Ковельської районної ради Олександр Пасенковський проінспектував зроблене.

Про це повідомив сайт Ковельської райради, пише ПроКовель.

До слова, цьогоріч заплановано гідроізолювати підвал закладу, позаяк мало місце підтоплення підвального приміщення підземними та стічними водами та виконати приписи щодо протипожежного захисту, а саме - необхідно встановити пожежну сигналізацію та облаштувати пожежну водойму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus