USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині рятувальники буксирували «швидку»

5 Грудня 2016 14:28
Чергові варти підрозділів Управління ДСНС у Волинській області 3-4 грудня 15 разів виїжджали для надання допомоги громадянам, що потрапили у скрутне становище внаслідок погіршення погодних умов.

Працівники Служби порятунку евакуювали із сніжних заметів 17 автомобілів, у яких перебувало 45 осіб. Зокрема 10 легкових та 6 вантажних автомобілів, а також карету швидкої медичної допомоги. Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.Аварійно-рятувальні роботи проводились у Володимир-Волинському, Горохівському, Іваничівському, Ківерцівському, Локачинському, Луцькому, Маневицькому, Турійському районах. Залучались 48 чоловік особового складу, 15 одиниць пожежної техніки підвищеної прохідності.

3 грудня о 10:20 у селищі Локачі на окружній дорозі здійснено буксирування великогабаритного вантажного автомобіля, що не зміг виїхати під гору утворення на ньому льодової кірки. Того ж дня о 12:25 в селі Дорогиничі Локачинського району рятувальники вивільнили зі снігового замету легковий автомобіль.

4 грудня у селищі Благодатне Іваничівського району співробітники Служби порятунку «101» буксирували на проїжджу частину карету швидкої медичної допомоги.

Загалом 4 грудня, нагадаємо, рятувальники відбуксирували та звільнили із снігового полону 9 авто, в яких знаходилося 23 людини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus