USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинські рятувальники буксирували «швидку» з дитиною до лікарні. ВІДЕО

8 Лютого 2017 17:33
Волинські рятувальники протягом доби надали допомогу десяткам водіям, авто яких застрягли у снігових заметах на дорогах області. Серед інших, відбуксирували карету швидкої допомоги до важкохворого в Іваничівському районі, а також «швидку» з хворою дитиною в Маневицькому районі.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Волинській області.

Так, у період з 00:42 до 15:00 8 лютого у Волинській області рятувальники здійснили 24 виїзди на допомогу водіям, які потрапили у снігові замети у Турійському, Ратнівському, Луцькому, Локачинському, Рожищенському, Володимир-Волинському, Маневицькому, Ковельському, Іваничівському районах та м.Нововолинську.

Три виїзди у Іваничівському районі: у селах Верхнів та Іванівка працівники ДСНС витягли дві легкові автівки, а у селі Жашковичі - автомобіль швидкої допомоги.

Так, о 11:35 до служби порятунку «101» звернулися працівники екстреної медичної допомоги аби працівники ДСНС допомогли їм дістатися для надання допомоги 36-річному важкохворому чоловіку у село Жашковичі. Рятувальники відбуксирували швидку до хворого, а також супроводжували автомобіль медиків до Іваничівської центральної районної лікарні.

Окрім цього, у Маневицькому районі працівники місцевої пожежної команди села Колки допомогли медикам дістатися до хворої 1,5 річної дитини з високою температурою у село Рудники, а потім буксирували медиків із дитям у кареті швидкої допомоги до Маневицької центральної районної лікарні.



Відео зі сторінки Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Facebook.



5 виїздів здійснили луцькі рятувальники – допомогли відбуксирувати із заметів автівки на трасі «Луцьк-Рівне» поблизу села Гаразджа, автівки між селами Торчин-Веселе, трьох автівок біля села Байківці та двох автомобілів на вулиці Мамсурова, що в Луцьку.

У Локачинському районі 5 виїздів на буксирування транспортних засобів у селах Війниця, Привітне, Михайлівка, Кремеш, Шельвів та надали допомогу водіям 36 легкових авто, 10 мікроавтобусів та 2 автобусів. Наразі роботи щодо надання допомоги транспортним засобам ще тривають на території Війницької та Козлівської сільської ради.


Нагадаємо, вчора, 7 лютого, волинські рятувальники надали допомогу понад сотні водіям, авто яких застрягли у снігових заметах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Лютого 2017 19:55
перед тим як залишити Ратне без хорошоі лікарні -проведіть експеримент:- рятувальники з віддаленого села нехай "відбуксирують"швидку до Ковеля???? скільки часу??? багато ротрібно ума?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus