USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині розподілять майже три мільйони субвенції з держбюджету

3 Грудня 2018 12:27
Утеплення корпусу геріатричного пансіонату та обладнання для закладів освіти: 2,974 мільйона гривень коштів субвенції розподілять на Волині.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 3 грудня.

Як повідомив директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк, відповідно до розпорядження Кабміну, на заходи щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на 2018 рік та забезпечення співфінансування виділили для області 40,625 мільйона гривень, у тому числі, 2,824 мільйона гривень для закладів обласної комунальної власності. Ще 150 тисяч, виділених для Нововолинська на заклади обласної комунальної власності, передадуть в обласний бюджет, тож сума, яку пропонують розподілити, становитиме 2,974 мільйона. Співфінансування повинно становити 3%.

З цієї суми пропонують передбачити 1,735 мільйона гривень на утеплення стін житлового корпусу Луцького геріатричного пансіонату (співфінансування з обласного бюджету становитиме 52,05 тисячі), 100 тисяч виділять на утеплення фасадів та заміну вікон на енергоощадні у Волинському обласному дитячому протитуберкульозному санаторії «Згорани», ще 1,139 мільйона спрямують управлінню освіти, науки та молоді облдержадміністрації на придбання обладнання та облаштування спортмайданчиків для низки освітніх закладів області.

Члени комісії погодили пропонований розподіл коштів субвенції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Він Показати IP 3 Грудня 2018 13:08
Яке утеплення стін у грудні?Шо попало!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus