USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині розшукали пенсіонера, який поїхав з дому і зник

1 Листопада 2021 10:38
На Волині розшукали двох зниклих чоловіків.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

31 жовтня до відділку поліцейської діяльності №1 (с. Стара Вижівка) надійшло повідомлення від 28-річної жительки Ковеля про зникнення її родича. 46-річний житель села Рокита ще 29 жовтня пішов з дому, зв’язок з ним обірвався.

Правоохоронці упродовж години розшукали чоловіка в хащах неподалік місця проживання та одразу викликали екстрену медичну допомогу, оскільки йому було зле. Чоловіка госпіталізовано до Ковельської лікарні.

Сьогодні, 1 листопада, близько сьомої години ранку до цього ж відділку надійшло повідомлення від жительки села Дубечне.

Як повідомила заявниця, її 81-річний чоловік учора пообіді поїхав з дому на велосипеді та зник. Рідні спочатку власними силами розшукували зниклого, однак це результату не дало.

Поліцейські оперативно розпочали пошуки та вже за декілька годин віднайшли зниклого пенсіонера у лісі. Його життю та здоров’ю нічого не загрожує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мітя Показати IP 1 Листопада 2021 13:55
діду 46? чи мо 76?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus