USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині СБУ проводить обшуки у будинку ветерана АТО

10 Червня 2021 21:30
Надвечір 10 червня, стало відомо, що на Камінь-Каширщині у будинку ветерана АТО і депутата районної ради Богдана Пташника Служба безпеки України проводить обшуки.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу Аверс.

Як повідомив журналістам Богдан Пташник, коли працівники СБУ прийшли з обшуками, його вдома не було. Він повертався з Києва з чергового судового засідання щодо Семена Семенченка.

За словами Богдана Пташника про те, що до його будинку приїхали з обшуками йому повідомила дружина. Працівники СБУ мають ухвалу, яку видав Печерський районний суд Києва. Обшуки проходять у справі щодо організації незаконного збройного формування та теракту на 112 каналі.

За словами Богдана Пташника слідчі вилучають всі документи, які є вдома. Станом на 18:45 ветеран АТО перебуває у себе дома. На місці працює СБУ. Мова про затримання не йшла. Щоправда, як зазначив Богдан Пташник, він «готовий до будь-якого розвитку подій».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Xeям caлa Показати IP 11 Червня 2021 08:59
То не той, що у Луцьку польське консульство подряпав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus