USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині селяни просять не закривати банківське відділення

21 Жовтня 2021 15:30
Відділення «ПриватБанку» в селищі Благодатне Нововолинської громади планують закривати. Для мешканців багатьох навколишніх сіл це було найближче банківське відділення, де можна було здійснити платежі.

Депутат облради Юрій Сиротюк під час засідання позачергової ІХ сесії повідомив, що мешканців Іваничівської, Нововолинської, Литовезької громад турбує закриття відділення «ПриватБанку» в Благодатному. Це, зокрема, зачіпає інтереси жителів сіл Благодатне, Грибовиця, Біличі, Соснина, Мишів, Заболотці, Заставне.

З його слів, відділення там хотіли закрити рік тому, проте згодом для нього виділили інше приміщення. Тепер виникла аналогічна ситуація.

«Банкоматів там теж немає. Чимало мешканців – люди поважного віку, особи з інвалідністю. Громадяни там платять за комунальні послуги, отримують виплати тощо. Не всі можуть користуватися інтернет-банкінгом. Там дуже напружена ситуація, люди звертаються з цією проблемою, бо не кожен може їхати до міста», – зазначив Юрій Сиротюк.

Тож він просив облдержадміністрацію та керівництво «ПриватБанку» звернути увагу на цю ситуацію. Депутати підтримали запит колеги.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Агов Показати IP 21 Жовтня 2021 16:05
Відкрийте назад відділення Приватбанку у Торчині. Пенсіонери та інваліди теж не можуть їздити в місто до банку. Депутати, відстоюйте інтереси людей!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus