USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині студент проводив в Instagram шахрайську лотерею, обманувши людей на 15 тисяч

1 Жовтня 2022 23:03
На Волині судили студента, який проводив в Instagram неіснуючу лотерею. Завдяки такому обману шахрай виманив у трьох людей понад 15 тисяч гривень.

Про це стало відомо з вироку Ківерцівського районного суду.

В минулому році волинянин розмістив на своїй сторінці в Instagram оголошення про розіграш лотереї. У назві «лотереї» містилася інформація, ніби вона ліцензована НБУ. З січня по травень цього року шахраю вдалося обманути трьох людей.

Потерпілі, натикаючись на це оголошення, купляли у шахрая неіснуючий товар – лотерейний бокс, який їм мали доставити через «Нову пошту». Кожній людині шахрай називав іншу суму, але відправляти лотерейні бокси наміру він не мав. Загалом йому вдалося виманити у потерпілих 15 тисяч 490 гривень.

Про злочинця відомо те, що він є уродженцем міста Ківерці та є студентом третього курсу Колківського центру професійної освіти.

Між потерпілими та шахраєм були укладені угоди про примирення. Суд їх затвердив та рік реального терміну для злочинця замінив умовним.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Листок щавлю Показати IP 1 Жовтня 2022 23:14
Так а в чому він винен? Тупі віддали гроші розумному. Закон захищає ідіотів. Цей світ безнадійний
волинянин Показати IP 2 Жовтня 2022 11:41
толковий студент не бездара
Ківерчук Показати IP 2 Жовтня 2022 23:30
Студент красава

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus